14.9.08

cantonada Vergara

putes,

vermelles, blaves i marrons,
destrossen cinturons!!
ballen coca, fan ganxet, esnifen salsa i tenen set (de bourbon);
van nites, tenen son;
cobren poc i tenen fills;
xuclen i escupen, vomiten i sagnen,
esperen i callen...

s'embruten i ploren

4 comentaris:

Pau Castanyer ha dit...

Joder quina putada a la cantonada Vergara!
Maiquel, com estàs?
Me sap greu que com dius no hagem baixat junts per les roques, al final aquest estiu ha estat més atrafagat de lo que me pensava... Però bé, la bona és que ara venc a Ciutat Comtal i hi estaré una setmaneta bona, mos hem de veure!

Besades

Pau

Anònim ha dit...

Ai fili.. me pens que sa pallissa a lo Rafel Nadal serà ben vera.. estic que no me puc remenar, forçant-me a acabar un treball que he d'entregar avui, i no hi veig dos pams enfora!! sobrevisc (ara me toca a mi) a base d'infusions de farigola amb camionades de mel! Mem si me recuper aviat i sa pallissa a lo Serena Williams te la peg jo a tu!

Anònim ha dit...

Fili, perdona´m per haver-te fet ses 1001 putades. Saps que reia quan te telefonava a sa vegada a tu i a ses 2300 dones que he trobat i vos posava junts.

Si? Si? No, que m´has telefonat tu. Jo? Però que t´has pensat? Si has estat tu. Jo tenia es mòbil damunt sa taula i ha sonat. I jo també. Ah.

Deixa´m dir-te que has xerrat amb una tia de s´ajuntament de bunyola, una de s´ajuntament de manaquior i dues altres al.lotes ben curres.

Ai Fili, amor, dona´m vereno.

Però ja.

Que vull morir.

esputafili ha dit...

idò si rius tant, com a mínim dóna sa cara, covard/a de merda!
meam si encara t'hauré de pegar una pallissa!